Alle kinderen kunnen meedoen!

Niets is belangrijker dan je gezondheid. Door preventie door te geven aan onze kinderen begeleiden wij ze naar veilig verkeersgedrag. Om dit mogelijk te maken, hebben wij een methode ontwikkeld om alle kinderen mee te laten doen aan dit project. 

 

Hoe werk het?

Het project is voor de school kosteloos. Uiteraard is de school vrij om de atentiewaarde van dit project te vergroten. De ouders of verzorgers doen uiteraard mee aan het project door een hesje en/of een helm te kopen in onze winkel. We hebben een selectie gemaakt van gecertificeerde producten die juist de kinderen aanspreken. Uiteraard ontvang je de materialen met een flinke korting. Dat kan alleen als de school meedoet aan het project. Dit zijn bepalingen van onze leveranciers.

 

Spelregels

Om mee te kunnen doen aan Helm op, Fluo Top is het niet verpicht om een fietshelm te kopen. Een hesje is voldoende om mee te kunnen doen. Uiteraard streven wij naar de combinatie, omdat we het aantal ongevallen met hoofdletsel willen terugdringen. Iedere keer als het kind met een helmpje en of een hesje naar school komt, kan het stickers verdienen in de actieperiode. De duur van deze actieperiode is minimaal twee maanden.  

 

Kosten

De kinderen kunnen vanaf € 15,00 meedoen met een DoeMee pakket. In dit pakket zit een hesje en een deelnamekaart. Ook hebben we ValOp paketten vanaf € 18,50. Hiermee is het kind helemaal klaar om deel te nemen met de klasgenootjes aan Helm op, Fluo Top. We hebben ons best gedaan de prijzen zo laag mogelijk te houden. Wij garanderen dat alle kinderen mee kunnen doen. Daarover hebben wij afspraken gemaakt.

 

Voor dat er wordt besteld...

Regelmatig financiert een school of gemeente deze projecten. De school koopt dan gemeenschappelijk de materialen. Uiteraard wordt je vooraf hierover door de school ingelicht. Ben je niet zeker of dit gebeurd is, informeer dan bij de directeur of de groepsleerkracht. Natuurlijk kun je ons ook altijd een e-mail sturen.

 

 

 

Wil je materialen bestellen? Informeer eerst bij school of klick op de onderstaande foto. V ergeet niet de naam van de school te vermelden.

 Helm op Flup top: samenwerken aan minder hersenletsel bij ongevallen