• Tekst bij informatie en contact
  Informatieaanvraag van Traffic Education

  Traffic Education ontwikkeld verkeersprojecten voor onder andere het basis en het voortgezet onderwijs. Ook voor nieuwkomers in Nederland kunnen we door onze verkeersmethodiek een stevige aanvulling op de integratie betekenen.  Traffic Education begeleidt studenten en stagiaires en geeft ze zinvolle opdrachten waar ze mee uit de voeten kunnen. Kortom: een organisatie met voldoende kennis om ook jullie van dienst te zijn.  

  Onze werkgebieden omvatten hoofdzakelijk de provincies Overijssel en Gelderland. Echter daarbuiten zijn we ook actief. We werken in opdracht van een gemeente, een provincie of voor externe opdrachtgevers zoals: de ANWB, Veilig Verkeer Nederland een universiteit of hogeschool.

  We kunnen natuurlijk niet alles op onze website zetten. Dat is niet handig voor jullie en niet verstandig van ons. Daarom zijn we graag bereid om een afspraak te maken of jullie de informatie toe te zenden. 

 • Projectaanvraag, werkplan & kosten

  Dit project wordt voor de scholen in Overijssel en Gelderland gratis aangeboden. De school dient daarvoor een werkplan in te dienen bij de gemeente. De kosten die naast de projectbeschrijving in het werkplan van de school staan worden na goedkeuring van de gemeente en het ROVON overnomen. Wij kunnen de school helpen bij de aanvraag.
   
  Ook de verkeerscoördinator van uw gemeente, afgekort GVVC'er, heeft informatie over ons project gekregen van de provincie en kan dus ook desgewenst de ook school verder helpen.

   

  Materialen bij de SchoolRoute

  Voor de schoolroute zijn twee verkeersdocenten beschikbaar, 12 actioncam's, diverse tablets. tevens beschikken we over een drone en deskcamera’s (voor in de auto). De organisatie van de SchoolRoute zorgt voor de videobewerking of ondersteund de leerlingen die dat graag zelf willen doen. Ook de verlichtigsactie voert ons team zelf uit. Uiteraard verzorgen we de eindrapportage naar de opdrachtgever. En in overleg een presentatie bij een ouderavond. Bij de prijs inbegrepen zijn de benodigde materialen voor FietsOK! en het drukwerk.

   

 •  Voor aanmelden Schoolroute kunt u gebruik maken via de aanmelding van onze winkel. 

   

  Gratis Schoolroute

  Schoolroute Action cam

  Voor een groep tot maximaal 25 leerlingen.

  De kosten voor dit project worden getoest door de gemeenten in Overijssel en Gelderland conform de subsidie regeling van ROVoN.