•  
  December 2019
   
  Traffic Education is een bedrijf met 30 jaar onderwijservaring. We hebben besloten die kennis te bundelen om de projecten beter te laten aansluiten bij het hedendaags onderwijs. Traffic Education is als leerbedrijf gecertificeerd door ECABO en Savantis.
  Traffic Education ontwikkelt verkeersonderwijs voor het primair onderwijs en het voortgezet onderwijs. Dat betekent dat wij samen met de school of instelling het verkeerles of een verkeersproject inzichtelijk maken voor de kinderen. Dat kan een aanpassing zijn in een standaard product. Maar het kunnen ook nieuwe lessen worden die dpecifiek een doelgroep aanspreken. Vooral voor scholen in het speciaal onderwijs of die een sociaaleconomsiche problematiek kennen, willen wij ons best doen het zo te brengen dat de kinderen er zoveel mogelijk van leren. Daarbij is plezier hebben in onze lessen een belangrijk gegeven. 
   
  Wij werken bij nieuwe (specifieke) projecten altijd samen met de school. De school kent de problematiek en die hebben wij nodig om het gedrag te beinvloeden. Dat betekent dat we regelmatig in en om de school te vinden zijn om de omgeving te scannen en zo het kind een vertrouwd beeld te geven van de omgeving waarin het leeft. Als er herkenning optreedt krijg je ook eerder herkenning. En die herkenning hebben wij nodig om de juiste snaar te raken.     
   
  Onze projecten zijn uit het goede hout geneden. Dat vinden niet alleen wij, maar vooral onze opdrachtgevers. Naast dat kennis & interesse elkaar moeten voeden, is het vooral belangrijk dat je er voor de leerlingen bent. Dat betekent dat wij rustig een uurtje langer blijven op met moment dat het nodig is. 
   
   
  PROJECTEN
  Om het overzichtelijk te houden, hebben wij een deelname formulier gemaakt. Omdat wij bij de meeste projecten een doorlopende leerlijn hebben gemaakt, kunnen diverse projectonderdelen met elkaar gekoppeld worden. 
   
  Stuur mij ff 'n appje vanaf de fiets wordt verboden. Minister Schulz heeft de knoop door gehakt. Afgezien van het handhaven van dit verbod, speelt de telefoonverslaving een niet te onderschatten rol. Zo weten we dat het technisch belemmeren van de fiets niet de oplossing is. Klick op het op het spandoek voor méér informatie.
   
  Het besef dat het dragen van een fietshelm een bescherming voor je hersenen is zal een kwestie van tijd zijn. Op 18 april 2018 is er een onderzoek verschenen van een groep Groningse artsen. Niet alleen op een speed bike, een e-bike maar ook op een 'gewone' fiets zal het dragen van een fietshelm gemeengoed worden is onze verwachting. In onze lespaketten is het inmiddels een vast onderdeel.
   
  Helm op Flup Top is een project voor het basisonderwijs dat wij uit België hebben overgenomen. In een iets andere vorm dan in bij onze zuiderburen helpen wij de kinderen bij het dragen van een helm. Daarom is Traffic Education nu al actief op deze markt.
   
   
  Onderwijsprojecten zijn nooit af. Daarom vragen wij naar jullie mening. Wij zien jullie antwoorden als een stap vooruit in onze toekomst. Werp daarom ook eens een blik op onze Facebookpagina.
   
   
   
   
   
   
  Wie wij zijn?
  Joost Wigger en Romke Schievink                                                                                                               
  Wat wij doen?
  Het verkeer voor onze doelgroep inzichtelijk maken
   

    (Download)

   

    Doe hieronder de test: