•  
  Maart 2022
   
  Traffic Education is een bedrijf met 30 jaar onderwijservaring. We hebben besloten die kennis te bundelen om de projecten beter te laten aansluiten bij het hedendaags onderwijs. Wij zijn tevens als leerbedrijf gecertificeerd door ECABO en Savantis.
   
  Traffic Education ontwikkelt verkeersonderwijs voor het primair en het voortgezet onderwijs. Dat betekent dat wij samen met de school of instelling de verkeerles of een verkeersproject inzichtelijk maken voor de kinderen. Dat kan een aanpassing zijn in een standaard product. Maar we kunnen ook nieuwe lessen ontwikkelen die een specifieke groep aanspreken. Voor kinderen in het speciaal onderwijs bijvoorbeeld. Motivatie is enorm belangrijk om een goede aansluiting te vinden bij de belevingswereld van kinderen. Daarom delen we de kennis met De Verkeerspraktijk.
   
  Neuwe projecten ontwikkelen we altijd samen met de school. De school kent de problematiek die hebben wij nodig om de juiste snaar te raken.Dat betekent dat we regelmatig in en om de school te vinden zijn om de situaties te scannen en zo vorm te geven dat er bij het kind een vertouwd beeld ontstaat.
   
  PROJECTEN
  Om het overzichtelijk te houden, hebben wij een deelname formulier gemaakt. Omdat wij bij de meeste projecten een doorlopende leerlijn hebben gemaakt, kunnen diverse projectonderdelen met elkaar gekoppeld worden. 
   
   
   
   
  Wie wij zijn?
  Joost Wigger en Romke Schievink                                                                                                               
  Wat wij doen?
  Het verkeer voor onze doelgroep inzichtelijk maken
   

    (Download)

   

    Doe hieronder de test: