•  
  September 2019
   
  Traffic Education is een bedrijf met 30 jaar onderwijservaring. We hebben besloten die kennis te bundelen om de projecten beter te laten aansluiten bij het onderwijs. Traffic Education is als leerbedrijf gecertificeerd door ECABO en Savantis. Wij zijn géén webwinkel, maar een bedrijf dat vooral zin heeft in lesgeven.
  Op dit moment plannen wij hoofdzakelijk het primair onderwijs in voor ons project FietsOK! Daarnaast zijn er een aantal scholen die de SchoolRoute graag uitgevoerd zien in het najaar. Omdat wij op ieder niveau en voor elk type onderwijs de lessen verzorgen is het najaar bij ons top drukte. Daarom zijn wij genoodzaakt om een deel van de verkeerslessen in de zomervakantie te maken. 
   
  Onze projecten zijn uit het goede hout geneden. Dat vinden niet alleen wij, maar vooral onze opdrachtgevens. Naast dat kennis en interesse elkaar moeten voeden, is het vooral belangrijk dat je er voor de leerlingen bent.
   
  PROJECTEN
  Om het overzichtelijk te houden, hebben wij een deelname formulier gemaakt. Omdat wij bij de meeste projecten een doorlopende leerlijn hebben gemaakt, kunnen diverse projectonderdelen met elkaar gekoppeld worden. 
   
  Stuur mij ff 'n appje vanaf de fiets wordt verboden. Minister Schulz heeft de knoop door gehakt. Afgezien van het handhaven van dit verbod, speelt de telefoonverslaving een niet te onderschatten rol. Zo weten we dat het technisch belemmeren van de fiets niet de oplossing is. Klick op het op het spandoek voor méér informatie.
   
  Het besef dat het dragen van een fietshelm een bescherming voor je hersenen is zal een kwestie van tijd zijn. Op 18 april 2017 is er een onderzoek verschenen van een groep Groningse artsen. Niet alleen op een speed bike, een e-bike maar ook op een 'gewone' fiets zal het dragen van een fietshelm gemeengoed worden is onze verwachting. In onze lespaketten is het inmiddels een vast onderdeel.
   
  Helm op Flup Top is een project voor het basisonderwijs dat wij uit België hebben overgenomen. In een iets andere vorm dan in bij onze zuiderburen helpen wij de kinderen bij het dragen van een helm. Daarom is Traffic Education nu al actief op deze markt.
   
   
  Onderwijsprojecten zijn nooit af. Daarom vragen wij naar jullie mening. Wij zien jullie antwoorden als een stap vooruit in onze toekomst. Werp daarom ook eens een blik op onze Facebookpagina.
   
   
   
   
   
   
  Wie wij zijn?
  Joost Wigger en Romke Schievink                                                                                                               
  Wat wij doen?
  Het verkeer voor onze doelgroep inzichtelijk maken
   

    (Download)

   

    Doe hieronder de test: