•  
  Maart 2018
   
  Sinds februari 2016 bundelen wij onze kennis in een nieuwe samenwerking: Traffic Education. 
  Wij zijn gevestigd in Gronau, Duitsland. Daar houden wij kantoor en hebben het gemak van alles alles onder 1 dak!
   
  Traffic Education is een bedrijf met 30 jaar onderwijservaring. We hebben besloten die kennis te bundelen om de projecten beter te laten aansluiten bij het onderwijs. Traffic Education is als leerbedrijf gecertificeerd door ECABO en Savantis. Wij zijn géén webwinkel, maar een bedrijf dat vooral zin heeft in lesgeven.
   
  Vanaf oktober zijn wij weer druk aan het plannen voor het nieuwe kalenderjaar. We hebben veel opdrachten die uit het juiste hout gesneden gaan worden. Dat kan alleen als kennis en interesse elkaar voeden.
   
  Om het voor iedereen gemakkelijk te maken, hebben wij een deelname formulier gemaakt dat je kunt downloaden voor de projecten in het schooljaar 2017-2018. Onderaan deze pagina staat het logo. Klick hierop en je bent in het bezit van ons nieuwste formulier. 
   
  Stuur mij ff 'n appje vanaf de fiets wordt verboden. Minister Schulz heeft de knoop door gehakt. Afgezien van het handhaven van dit verbod, speelt de telefoonverslaving een niet te onderschatten rol. Zo weten we dat het technisch belemmeren van de fiets niet de oplossing is. Klick op het op het spandoek voor méér informatie.
   
  Het besef dat het dragen van een fietshelm een bescherming voor je hersenen is zal een kwestie van tijd zijn. Op 18 april 2017 is er een onderzoek verschenen van een groep Groningse artsen. Niet alleen op een speed bike, een e-bike maar ook op een 'gewone' fiets zal het dragen van een fietshelm gemeengoed worden is onze verwachting. Daarom zijn wij nu al actief bij het promoten en het verder ontwikkelen van dit artikel. Tip: Vraag nooit aan jongeren of ze een helm willen dragen! Het is ze immers niet geleerd: een goed voorbeeld, doet goed volgen.
   
  Helm op Flup Top is een project voor het basisonderwijs dat wij uit België hebben overgenomen. In een iets andere vorm dan in bij onze zuiderburen helpen wij de kinderen bij het dragen van een helm. Daarom is Traffic Education nu al actief op deze markt. Mail of bel ons als er vragen over deze producten zijn. 
   
   
  Onderwijsprojecten zijn nooit af. Daarom vragen wij naar jullie mening. Wij zien jullie antwoorden als een stap vooruit in onze toekomst. Werp daarom ook eens een blik op onze Facebookpagina.
   
   
   
   
  Wie wij zijn?
  Joost Wigger en Romke Schievink 
  Wat wij doen?
  Het verkeer voor onze doelgroep inzichtelijk maken

    Download hier uw deelnameformulier

  Download hier uw evaluatieformulier 

  Doe hieronder de test: