•  
  Mei 2017
   
  Sinds februari 2016 bundelen wij onze kennis in een nieuwe samenwerking: Traffic Education.
  Wij zijn gevestigd in Gronau, Duitsland. Daar houden wij kantoor en hebben het gemak van alles alles onder 1 dak!
   
  Traffic Education is een bedrijf met 30 jaar onderwijservaring. We hebben besloten die kennis te gebruiken om de projecten beter te laten aansluiten bij het onderwijs. Wij geloven sterk in een partnerschap met de overheid, de school en derde organisaties zoals de ANWB en VVN. Daarbij gaan wij obstakels niet uit de weg. Wij zien deze eerder als een route naar vernieuwing. Soms passen wij niets aan. Stilstaan is namelijk niet altijd een achteruitgang. Eerder een rustpunt om nieuwe informatie op te slaan! Traffic Education is een gecertificeerd leerbedrijf van ECABO en Savantis.
   
  Vanaf april zijn wij weer druk aan het plannen voor het nieuwe schooljaar. Om het iedereen gemakkelijk te maken hebben wij een deelnameformulier gemaakt dat je kunt downloaden voor de projecten in het schooljaar 2017-2018. Onderaan deze pagina staat het logo. Klik hierop en je bent in het bezit van ons nieuwste formulier. 
   
  Stuur mij ff 'n appje vanaf de fiets wordt verboden.  Minister Schulz heeft de knoop door gehakt. Het is ook niet eenvoudig. Afgezien van het handhaven van dit verbod, speelt de telefoonverslaving een belangrijke rol. In ieder geval waren wij er al 4 jaar op voorbereid: klik op het op het spandoek voor meer informatie.
   
  Onderwijsprojecten zijn nooit af. Daarom vragen wij naar jullie mening en zien wij jouw kritiek als een stap in de toekomst. Werp daarom ook eens een blik op onze Facebook pagina!
   
   
   
  Wie wij zijn?
  Joost Wigger en Romke Schievink 
  Wat wij doen?
  Het verkeer voor onze doelgroep inzichtelijk maken
   

   

   Door enkele leerlingen in het zonnetje gezet bij FietsOK!