•  
  Juli 2018
   
  Sinds februari 2016 bundelen wij onze kennis in een nieuwe samenwerking: Traffic Education. 
  Wij zijn gevestigd in Gronau, Duitsland. Daar houden wij kantoor en hebben het gemak van alles alles onder 1 dak!
   
  Traffic Education is een bedrijf met 30 jaar onderwijservaring. We hebben besloten die kennis te bundelen om de projecten beter te laten aansluiten bij het onderwijs. Traffic Education is als leerbedrijf gecertificeerd door ECABO en Savantis. Wij zijn géén webwinkel, maar een bedrijf dat vooral zin heeft in lesgeven.
   
  Onze projecten zijn uit het goede hout geneden. Dat vinden niet alleen wij, maar vooral onze opdrachtgevens. Naast dat kennis en interesse elkaar moeten voeden, is het vooral belangrijk dat je er voor de leerlingen bent.
   
  PROJECTEN
  Om het overzichtelijk te houden, hebben wij een deelname formulier gemaakt. Omdat wij bij de meeste projecten een doorlopende leerlijn hebben gemaakt, kunnen diverse projectonderdelen met elkaar gekoppeld worden. 
   
  Stuur mij ff 'n appje vanaf de fiets wordt verboden. Minister Schulz heeft de knoop door gehakt. Afgezien van het handhaven van dit verbod, speelt de telefoonverslaving een niet te onderschatten rol. Zo weten we dat het technisch belemmeren van de fiets niet de oplossing is. Klick op het op het spandoek voor méér informatie.
   
  Het besef dat het dragen van een fietshelm een bescherming voor je hersenen is zal een kwestie van tijd zijn. Op 18 april 2017 is er een onderzoek verschenen van een groep Groningse artsen. Niet alleen op een speed bike, een e-bike maar ook op een 'gewone' fiets zal het dragen van een fietshelm gemeengoed worden is onze verwachting. In onze lespaketten is het inmiddels een vast onderdeel.
   
  Helm op Flup Top is een project voor het basisonderwijs dat wij uit België hebben overgenomen. In een iets andere vorm dan in bij onze zuiderburen helpen wij de kinderen bij het dragen van een helm. Daarom is Traffic Education nu al actief op deze markt.
   
   
  Onderwijsprojecten zijn nooit af. Daarom vragen wij naar jullie mening. Wij zien jullie antwoorden als een stap vooruit in onze toekomst. Werp daarom ook eens een blik op onze Facebookpagina.
   
   
   
   
   
   
  Wie wij zijn?
  Joost Wigger en Romke Schievink                                                                                                               
  Wat wij doen?
  Het verkeer voor onze doelgroep inzichtelijk maken
   

    (Download)

   

    Doe hieronder de test: